el-GR English (United Kingdom)
  Είσοδος
Κρυστάλλινες Ντουσιέρες

    Με την γενική περιγραφή «ντουσιέρες», περιγράφουμε πόρτες και σταθερά μέρη κρυσταλλινων χωρισμάτων σε μπάνια. Μια απλή κατασκευή, όπως ένα ανοιγόμενο κρυστάλλινο θυρόφυλλο ,  πάχους 8-10 χλστ. Με μεντεσέδες, πόμολο, στεγανοποιητικά λαστιχάκια και προφίλ στήριξης, μπορεί άνετα να  επεκταθεί σε σύνθετη δομή από σταθερά και κινητά μέρη με απεριόριστους συνδυασμούς.

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ διατηρεί παρακαταθήκη μεταλλικών εξαρτημάτων  και μηχανισμών για κρυστάλλινες ντουσιέρες, ώστε να προσφέρει πλήρες πακέτο στον πελάτη.

    Έχοντας σαν κύριο χαρακτηριστικό την αντοχή τους στο νερό, μπορούν να τοποθετηθούν σαν χωρίσματα σε μπάνια, αποδυτήρια αθλητικών εγκαταστάσεων, ξενοδοχεία, βοηθητικούς χώρους υγειονομικού χαρακτήρα όπως χημείο – εργαστήριο-ιατρείο.

Γυάλινοι Νιπτήρες
Κρυστάλλινες Πόρτες

    Tο μεγαλύτερο κρύσταλλο securit 10 χλστ. πάχους που μπορούσε να κατασκευαστεί την δεκαετία του 1980 ήταν 6000 Χ 3000 χλστ. Η διάσταση αυτή δημιουργούσε δέος τότε σε όλους μας, ιδιαίτερα στους παλαιούς επαγγελματίες. Παρακολουθώντας τις τρέχουσες εξελίξεις πλέον το όριο αυτό έχει διπλασιαστεί σε διάσταση και πάλι εμείς με δέος περιμένουμε την αυριανή εξέλιξή του.

    Η δυνατότητα μας δόθηκε από την χρήση υπολογιστών στην παραγωγή και κατεργασία γυαλιού. CNC μηχανήματα έδωσαντην ακρίβεια στους χειρισμούς ώστε να επιτευχθούν στόχοι που παλαιότερα κάλυπτε η «μαστοριά». Η παραγωγικότητα, εκτινάχθηκε στα ύψη. Γερανογέφυρες με απαλούς χειρισμούς, φούρνοι που η θερμοκρασία και ο χρόνος ψησίματος ελέγχεται αυτόματα, τροχιστικά με ψηφειακό έλεγχο έργου και δεν έχει τέλος η εξέλιξη. Το κλειδί είναι ο έλεγχος διαδικασίας παραγωγής. Στην περίπτωσή μας αποκτήσαμε και έλεγχο και δυνατότητα επιπλέον επεξεργασιών. Η ποιότητα στην κατασκευή, ήταν εγγυημένη σχεδόν 100% σε μεγαλύτερα μεγέθη. Πλέον έγινε πραγματικότητα «το εργαλείο κάνει τον μάστορα».

    Τότε έγινε το όνειρο κάθε αρχιτέκτονα και ο εφιάλτης κάθε κατασκευαστή πραγματικότητα. Μπορούσαμε πλέον να κατασκευάσουμε κρυστάλλινες πόρτες διαστάσεων έως 8 m2. Οι εταιρείες παραγωγής μεντεσέδων, μηχανισμών επαναφοράς, πομόλων, κλειδαριών προσαρμόστηκαν αντίστοιχα. Μέχρι ερπυστριοφόρα ανυψωτικά εσωτερικών χώρων κατασκευάστηκαν για ειδικές εγκαταστάσεις που δεν είναι πλέον τόσο «ειδικές».

Οι υποδομές της ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ επιτρέπουν την κατασκευή οποιασδήποτε επίπεδης κρυστάλλινης πόρτας securit πάχους από 6 έως 20 χλστ. σε μέγιστες διαστάσεις 5000 Χ 2500 χλστ. Κουρμπαριστές έως 2500 Χ 1800.

Τα κρύσταλλα μπορούν να είναι από extra clear , clear float, ανακλαστικά (antelio), απορροφητικά (φυμέ), έως καλλιτεχνικό γυαλί (fusion)

    Ο εξοπλισμός (μεντεσέδες, μηχανισμοί, κλειδαριές πόμολα) έχει απεριόριστους συνδιασμούς και μπορεί να ακολουθηθεί από βιομηχανοποιημένη λύση έως ειδικό αρχιτεκτονικό σχέδιο με εταιρική ταυτότητα.  DORMA, GEZE,  HOPPE, YALE, είναι από τους οίκους ποy συνεργαζόμαστε.

    Η τοποθέτηση θα στηρίζεται πάντα στον ανθρώπινο παράγοντα. 25 χρόνια εμπειρία στελέχωσαν το τεχνικό μας τμήμα με τεχνικούς που έχουν τοποθετήσει από ντουλαπάκι κρυστάλλινης βιτρίνας έως κρυστάλλινες εισόδους ΒR6. Η αποτελεσματικότητά μας κρίνεται καθημερινά. Η επιτυχία επιβεβαιώνεται χρόνια αργότερα, όταν δεν έχει ο πελάτης προβλήματα. 

Διακοσμητικά Κρύσταλλα Fusing