Φιλοσοφία

Η σύγχρονη ιστορία της εταιρείας ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ξεκινά το 1984 με την θέληση της εταιρείας να μεταφέρει την εμπειρία που είχε αποκτήσει στον τομέα του ύαλου και να στραφεί από το εμπόριο κρυστάλλων σε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες κατασκευές όπως αρχιτεκτονικά συστήματα, συστήματα ασφαλείας, κρυστάλλινες υλοποιήσεις και αυτοματισμούς, ειδικές πόρτες, με σκοπό την ικανοποίηση των απαιτήσεων του εκάστοτε έργου.

Σήμερα η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ έχοντας επενδύσει σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις δημιουργώντας τη βιομηχανική θυγατρική ΔΟΜΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΕ , αυξάνει συνεχώς το επίπεδο ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Διαθέτει γραφεία στην Αθήνα, και συνεργάτες στα Χανιά, Ιωάννινα και Αλεξανδρούπολη, με σκοπό την πανελλαδική κάλυψη και την προώθηση των εξαγωγών. Σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της εταιρείας οφείλεται στις μακροχρόνιες συνεργασίες που έχει με διεθνείς οίκους του εξωτερικού και στους στενούς δεσμούς εμπιστοσύνης που έχει σφυριλατίσει στο χώρο των κατασκευών με την πάροδο των ετών.

Η αποστολή της ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ είναι να παρέχει με ποιότητα και επαγγελματική αξιοπιστία:

1. Προϊόντα και ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε έργου.
2. Τεχνική υποστήριξη πριν (στάδιο μελέτης) και μετα την παράδοση του έργου με συντήρηση βάσει των δεδομένων του πελάτη.

Εγκαταστάσεις

H ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ έχει πρόσφατα επενδύσει σε νέες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό.
Το εργοστάσιό μας χωρίζεται σε τρεις τομείς:

1. Tομέας κρυστάλλων
εξοπλισμένος με μηχανηματα CNC για πρωτογενή κατεργασία ( κοπή , τρύπημα , τρόχισμα , γυάλισμα ) και δευτερογνή κατεργασία ( επεξεργασία σκλύρηνσης securit , συγκόληση σε μορφή laminated και διπλά θερμομονωτικά κρύσταλλα ).
2. Tομέας μετάλλου
εξοπλισμένος με κέντρο κατεργασίας , μηχανές κοπής και γραμμή παραγωγής χαλύβδινων κουφωμάτων.
3. Tομέας αυτοματισμού
οπου σχεδιάζονται και συναρμολογούνται αυτοματισμοί με εφαρμογές στο χώρο των κουφωμάτων.

Συνεργαζόμενοι οίκοι

ALUMIL, ARMOTECH, ASSA ABLOY, BOAVISTA, DIERRE, DITEC ENTREMATIC, EKEY, FORSTER, GEZE, GUNNEBO, HOPPE, HORMANN, INTERVER, JANSEN, MBB SYSTEME, NOVOFERM, PILOMAT, SAINT-GOBAIN GLASS, SCHOTT, SCNEIDER, SIEMENS, SOLAR CUBE LTD, SUNFLEX, YALE

© Andromeda BT 2020