Δελτία τύπου

- 2020 02 01 (ΥΑΛΟΣΤΑΣΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ)

Φεβρουάριος 2021

Τοποθετήσαμε αυτόματες πόρτες στο 251 ΓΝΑ.

Ιανουάριος 2021

Τοποθετήσαμε αλεξίσφαιρη πόρτα στη τράπεζα Πειραιώς.

Δεκέμβριος 2020

Τοποθετήσαμε πυράντοχες γυάλινες πόρτες στη τράπεζα Πειραιώς.

Σεπτέμβριος 2020

Κατασκευάσαμε αυτόματες πόρτες στο Ιπποκράτειο.

Μάρτιος 2020

Ολοκλήρωση εισόδου κεντρικών γραφείων ΟΣΕ.

Δεκέμβριος 2019

Κατασκευάσαμε νέα κρυστάλλινη πόρτα εισόδου στα γραφεία ΓΑΙΑΟΣΕ. Τοποθετήσαμε νέες αυτοματες πορτες στο ΞΕΝΙΑ Φλωρίνης.

Νοέμβριος 2019

Τοποθετήσαμε νέες αυτόματες πόρτες στο κατάστημα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.

Οκτώβριος 2019

Εγκαταστήσαμε πυράντοχο διαχωριστικό υαλοστάσιο στα γραφεία ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ΑΕ.

Σεπτέμβριος 2019

Κατασκευάσαμε τις αυτόματες πόρτες στο κατάστημα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στην Ιπποκράτους.

Ιούλιος 2019

Νέες πυράντοχες κρυστάλλινες πόρτες στα γραφεία της INTERAMERICAN στην Ηλιούπολη.

Απρίλιος 2019

Παραδόθηκε νέα αυτόματη είσοδος στο κατάστημα Βούλγαρη ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στη Θεσσαλονίκη.

Μάρτιος 2019

Παράδοση ειδικών μεταλλικών κατασκευών στο κτήριο της NOVAL στη λ. Κηφισίας στους Αμπελόκηπους.

Ιανουάριος 2019

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκευές σε νέο εργοστάσιο του εργολάβου Whitestone SA στη Βουλγαρία. Αντικείμενο ταχυκίνητα ρολά, ρολά πυρασφαλείας, πόρτες πυρασφαλείας, πυράντοχα υαλοστάσια.

Νοέμβριος 2018

Κατασκευάσαμε τα πυράντοχα υαλοστάσια στα νέα γραφεία της BOERINGER INGELHEIM στη λ.Συγγρού.

Ιούλιος 2018

Παραδόθηκε το νέο κατάστημα της Εθνικής τράπεζας στη Παλλήνη Αττικής. Αντικείμενο αντιβανδαλικά υαλοπετάσματα ασφαλείας WK3.

Mάρτιος 2018

Παραδόθηκαν δύο νέα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στο νομό Θεσσαλονίκης ( Πυλαία και Εύοσμος )

Aπρίλιος 2012

Παραδόθηκαν στο σύνολό τους τα υαλοστάσια στο νέο σταθμό του ΜΕΤΡΟ Χαϊδαρίου.

Μάρτιος 2012

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε. , σε συνεργασία με την ARMORTEC SA προσέθεσε στην γκάμα προϊόντων της υαλοπετάσματα και πόρτες με αντιεκρηκτική προστασία . Οι εφαρμογές είναι κυρίως σε κτήρια γραφείων , βιομηχανία και στρατιωτικές εγκαταστάσεις . Mετά από τέσσερα χρόνια κοινών μελετών και δοκιμών αποκτήθηκε τον Ιανουάριο η πιστοποίηση της ΤNO για εκρηκτικά C4 .

Δεκέμβριος 2011

Αυτόματες πόρτες χειρουργείου στό νέο Νοσοκομείο Σαντορίνης .

Νοέμβριος 2011

Νέο κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Το έργο αφορά πυράντοχες μεταλικές πόρτες και πυράντοχα υαλοστάσια , καθώς και τις αυτόματες κρυστάλλινες πόρτες εισόδου .

Μάρτιος 2011

Η ANΔΡΟΜΕΔΑ παραδίδει πιστοποιημένο πυράντοχο υαλοπέτασμα στο σταθμό Ηλιούπολης με ανάδοχο την ΑΚΤΩΡ Α.Ε. Με αυτή την εφαρμογή εδραιώθηκε η καλή συνεργασία με την SCHOTT σε πιστοποιημένες πυράντοχες κατασκευές.

Φεβρουάριος 2011

Η AΝΔΡΟΜΕΔΑ διατηρεί παρακαταθήκη μεταλλικών πυράντοχων θυρών στην Ελλάδα της DIERRE. Η συνεργασία δίνει τη δυνατότητα ετοιμοπαράδοτων θυρών σε τυποποιημένες διαστάσεις σε γκρί χρώμα.

Ιανουάριος 2011

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ τοποθετεί υαλοπέτασμα ασφαλείας WK3 στο κατάστημα Πετραλώνων της τράπεζας Κύπρου. Aυτή είναι η πρώτη συνεργασία με τον όμιλο ΑLUMIL στο πιστοποιημένο σύστημα Μ50S. Μετά την υποδειγματικά επιτυχημένη εφαρμογή, η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένος κατασκευαστής αντίστοιχων υαλοπετασμάτων της ΑLUMIL.

Δεκέμβριος 2010

Παραδίδονται ολοκληρωτικά 45 καταστήματα της τράπεζας Κύπρου με σύστημα κλωβού αποτροπής TFD 2000 και παράλληλα πόρτα εξόδου κινδύνου.

Οκτώβριος 2010

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ αναλαμβάνει την οργάνωση και διαχείριση παραγγελιών της THEUMA Ολλανδίας.

Σεπτέμβριος 2010

Παραδίδεται το πυράντοχο υαλοστάσιο του σταθμού ΜΕΤΡΟ Ανθούπολης. Σε αυτό το έργο η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ , σε στενή συνεργασία με την St. Gobain, μελέτησε 8 εναλλακτικές τεχνικές κατασκευής ώστε να επιλεγεί η ιδανική. Η ομάδα μηχανικών έχει πλέον την τεχνογνωσία και την εμπειρία να αναλάβει μελέτη και υλοποίηση πιστοποιημένου πυράντοχου υαλοστασίου, σε οποιοδήποτε σταθμό της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Αύγουστος 2010

Ολοκληρώνονται οι εργασίες παράδοσης των αυτομάτων θυρών χειρουργείου και των αυτομάτων θυρών εισόδου του νέου κτηρίου του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας Πατρών.

Ιανουάριος 2010

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ αναλαμβάνει να κατασκευάσει σε 45 καταστήματα της τράπεζας Κύπρου σε όλη την Ελλάδα τους κλωβούς αποτροπής εισόδου. Το σύστημα TFD 2000 είναι εξ΄ολοκλήρου σχεδιασμένο και υλοποιημένο από την ομάδα τεχνικών της ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, η απόλυτα custom-made νοοτροπία της κατασκευής. Τα χαλύβδινα πλαίσια σέ συνδυασμό με τα κρύσταλλα ασφαλείας και το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, επιτρέπουν στον πελάτη να επιλέγει διαστάσεις, χρώμα, δομή και επίπεδο ασφαλείας (WK3, WK4, BR3, BR4, P6B, P7B, E 60, EW60).

Ιούνιος 2009

Ολοκληρώθηκαν οι κρυστάλλινες κατασκευές σημειακής στήριξης για την κάλυψη πεζογεφυρών στους παρακάτω σταθμούς του ΟΣΕ: Αγ. Στέφανος, Αχαρναί, Τατόϊ, Μαλακάσσα, Αφίδναι , Αγ. Θωμάς. Στο έργο αυτό η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ μελέτησε και κατασκεύασε τα κρύσταλλα ασφαλείας, τον τρόπο στήριξης, την στεγάνωση και την προσαρμογή τους στην μεταλλική κατασκευή των φρεατίων του ανελκυστήρα.

© Andromeda BT 2020