Αρχική > Βιομηχανικές Πόρτες, Ταχυκίνητα Ρολά, Εξοπλισμός Χώρων Εκφόρτωσης

Βιομηχανικές πόρτες

H ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ συναρμολογεί εμπορεύεται και τοποθετεί από το 2010 στην Ελλαδα , όλη την γκάμα βιομηχανικών πορτών :

1. ταχυκίνητα ρολά εξωτερικού χώρου για υψηλές ανεμοπιέσεις
2. ταχικίνητα ρολά εσωτερικών χώρων με σύστημα αντιπανικού
3. σπαστές βιομηχανικές πόρτες .
4. πυρορολά πυροκουρτίνες
5. οριζόντια αναδιπλούμενες πόρτες με κρυστάλλινα διαφανή τμήματα


Οι βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων είναι ο κατ' εξοχήν χώρος εφαρμογής . Χρόνια έρευνας και εξέλιξης κατέστησαν τίς πόρτες της ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ φερέγγυες και οικονομικά ανταγωνιστικές . Τα δύο σημεία πώλησης-υποστήριξης στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθιστούν εύκολη την πρόσβαση στους πελάτες μας ώστε ο χρόνος ανταπόκρισης να είναι ο ελάχιστος δυνατός.

Ταχυκίνητα ρολά τύπου TRAFFIC DITEC

H βέλτιστη λύση για εξωτερικά ανοίγματα. Απομονώνει τον εσωτερικό από τον εξωτερικό χώρο του κτηρίου, ανοίγοντας τάχιστα για μετακίνηση εμπορευμάτων και φορτηγών. Με ειδικά σχεδιασμένες οριζόντιες ενισχύσεις και οδηγούς, αντιμετωπίζει τις ανεμοπιέσεις, διατηρώντας το εσωτερικό χώρο καθαρό και σε ευχάριστες θερμοκρασίες ώστε να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας.

Το καπάκι του μηχανισμού προστατεύει τά ηλεκτρικά μέρη, ενώ η εύκολη πρόσβαση καθιστά εύκολη την όποια επέμβαση συντήρησης. ασφάλεια του κοινού είναι πάντα προτεραιότητα για εμάς. Το ταχυρολό διαθέτει σύστημα εξόδου κινδύνου για πεζούς.

Η εξοικονόμιση ενέργειας που επιτυγχάνεται είναι σημαντική, υπολογίζοντας τό εναλλακτικό κόστος θέρμανσης/ψύξης τού χώρου.

Μιά γκάμα ενεργοποιητικών στοιχείων δίνει την επιλογή στον πελάτη να εφαρμώσει τον ιδανικό συνδιασμό εντολών ανοίγματος/κλεισίατος, που σε συνδιασμό με το 1,3m/sec ταχύτητα καθιστά την είσοδο εύχρηστη και απροβλημάτιστη.

Τα ταχυκίνητα ρολά τύπου SECTOR RESET DITEC

Ιδανικό σύστημα ταχυρολού για εσωτερικούς χώρους. Με έμφαση πάντα στη λειτουργικότητα, η ταχύτητα με inverter εκτινάσσεται στα 3m/sec !!! ενώ οι οδηγοί συγκρατούν με ασφάλεια το ρολό με ρυθμιζόμενη αντοχή σε αέρα.

Για την ασφάλεια των διερχομένων, το σύστημα reset με τα φερμουάρ στούς κάθετους οδηγούς αντιμετωπίζει άμεσα και απροβλημάτιστα το τυχόν σπρώξιμο από διερχόμενο όχημα, ενώ παράλληλα το κάτω οριζόντιο τερματικό τμήμα σφραγίζει με το δάπεδο. Σημαντικό είναι επίσης ότι αυτό το τερματικό οριζόντιο τμήμα είναι μαλακό και σε περίπτωση σύγκρουσης με διερχόμενο πεζό στή κίνηση κλεισίματος, αντιστρέφει την κίνηση ανοίγοντας άμεσα, χωρίς να πειράξει το άτομο. Τα φωτοκύτταρα ασφαλείας, σε συνδιασμό με ραντάρ και μπουτόν, περιορίζουν τον κίνδυνο ακόμη περισσότερο.

Η εξοικονόμιση ενέργειας και η υψηλή αισθητική ολοκληρώνουν την εικόνα του συστήματος.

Επιστροφή

© Andromeda BT 2020